søndag 22. mars 2009

Skitur :-)

I dag var hele familien på skitur, det var en veldig hyggelig tur! Siden mannen min ikke er særlig glad i å gå på ski, så måtte jeg dra pulken med lillegutt i, men det er jo egentlig ikke tungt, men med de mest bakglatte ski som jeg noengang har vært borti, så ble det litt tungt! Bortsett fra det, så var turen vellykket med pause med appelsin og kvikklunsj. Ettermiddagen tilbringte vi foran tv'n med å se "snikskytteren" samtidig med å spise god wok som min kjære mann hadde laget :-)


Lillegutt ble badet før legging i kveld og så mye har han ikke plasket før, mamma'n ble temmelig våt!

torsdag 19. mars 2009

vognteppe

Her er vognteppe, eller rieteppe som mannen min liker å kalle det, jeg sydde det mens jeg hadde rier. De var ikke kjempevonde siden jeg klarte å sy, men er ganske fornøyd siden det er det første jeg har sydd! Matchet vognen bra da:-)

Hekling

Nå har jeg såvidt lært meg å hekle, her er mine første "produkt". Planen er at lappen skal bli en del av et teppe, men vi får se. Blomsten var bare for moro skyld!


Lappeteppe

I dag har jeg begynt å sy sammen lapper til et teppe å ha i lekegrinda. Jeg fikk symaskin til jul for et par år siden og da er det vel på tide å bli litt kjent med den!

Jomfruturen:-)

Hmmm, helt ny og vet ikke helt hva jeg gjør nå, men må vel prøve dette også:-)