torsdag 26. november 2009

Nytt skjerf!

Se så fint skjerf jeg har fått! En stor takk til www.hobbyugla.blogspot.com

Tykt, godt og varmt skjerf til å bruke ute på kalde dager! Gid jeg kunne strikke jeg også, det er jo så mye fint å strikke, alt fra skjerf, luer og sokker til kjoler og skjørt! Kanskje det får bli et nyttårsforsett - lære meg å strikke.




Jeg tenner mine lykter...

Når kveldene blir mørke, så er det jo så koselig med levende lys, både inne og ute! Så i kveld tente jeg opp mine lykter som jeg forøvrig har kjøpt på biltema...Synes de var fine selv om det ikke er høykvalitet!



Og så måtte jeg ha litt pynt og lys på spisestuebordet også! Dekketallerken, litt forskjellige kubbelys, en telysstake og litt annet dill.



Ut på tur!

Vips så skal jeg på tur!

Mannen kom hjem og fortalte at jobben hans har planer om en sosial storbytur, da vil da jammen meg jeg på tur også! Trykk trykk på pc'n - finne et godt tilbud - ring storesøster er du ledig en helg i februar? - ja - ok da bestiller tur til Riga! Vips så skal vi på helgetur til Riga uten mann og barn :-)

mandag 23. november 2009

Nytt hus...

Jeg sitter jo stadig og tenker på det nye huset vårt, og i kveld tenker jeg på peis, ikke så rart siden regnet bøtter ned ute! Vi bladde i noen kataloger og fikk se en gjennomgående peis, den så jo bare så fin ut og kjekt å se den fra to rom i stedet for bare stua!
Peisselskapet AS hadde en slik vedovn, men den er litt dyr da. Pengene for fort vinger i en slik byggeprosess, mye vi har lyst på. Forrige helg var vi på Gjør din bolig bedre messe og der så vi på varmepumper. En dings som ikke er så pen å ha på veggen, men så ble vi vist en som ser ut som ei ramme der du kan sette inn ditt eget bilde. Den var jo stillig da - og dyr...

Endelig i gang!



Nå er vi endelig i gang med å bygge på tomta! Det er stikket ut til huset, gravemaskina har gravd og forskaling er satt opp. I morgen skal de støpe såla ( jeg er veldig spent på det, siden jeg ikke helt har skjønt forskjellen på å støpe såle og støpe plate...)





Bursdagfeiring

Her er noen bilder fra bursdagfeiringen til tantebarnet mitt. Ett par av kortene hun fikk, kakene søstra mi hadde laget og lillegutt som prøver "vinglassene" som kusina fikk!

Tidlig krøkes...

Nå har lillegutt oppdaget pc'n... Åsså så sint som han ble når vi løftet han bort!