fredag 1. januar 2010

litt mer romjul

6.juledag hadde vi et vennepar på besøk, vi har en uoffisell matkonkurranse, så vi hadde planlagt en 5 retters middag denne gangen for å overgå dem sin peking and. Første forrett var avokado fylt med rømme, rødløk, ørretrogn og lodderogn, andre forrett var einerrøkt laks med gravlakssaus, hovedretten var marinert strutsemedaljong med tropisk salsa og porto bello sopp servert med ris, deretter jarlsbergsticks dyppet i sjokolade som mellomrett for så å avslutte med hjemmelaget creme brulee som dessert. - Vi ble mette!
Jeg var på vinmonopolet og spurte om hjelp til drikke til maten, men hun som hjalp meg var veldig usikker på vin til struts siden hun selv ikke hadde smakt det, vinen vi endte opp med var god! :-)

Her er bordet ferdig dekket.


Gjestene måtte gjette hva hovedretten var... de hadde mange gode forslag, men klarte det ikke på første forsøk.


Her er hovedretten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar