fredag 31. juli 2009

Snill mann!

På vår dagstur til Kragerø var jeg innom en butikk og fant to lekre vaser/lykter, de sto så fint sammen i et hjørne! Jeg fikk med mannen inn og viste de til han og pekte på den ene 'var ikke den fiiin!?!' Etter å ha spist lunsj, ruslet litt og sett litt her og der var vi på vei mot parkeringsplassen der vi hadde parkert bilen, så spurte mannen min om hvilken vase jeg hadde mest lyst på - jeg svarte den turkise og da sa mannen min ' hvorfor ikke begge to? De passet jo så godt sammen' Jeg sa at vi skal jo ikke kjøpe noe mer før vi flytter igjen og da sa mannen at vi trenger jo en suvernier fra Kragerø og så gikk han og kjøpte begge to! Snille snille mannen min!

Jeg synes de ble veldig fine på kjøpmannsdisken vår sammen med blomsterdill-pynt fra Nille!
De vil nok bli enda finere i nytt hus med lyse vegger(!)

Hyttetur i Larvik

I sommer var vi halvannen uke på ferie i Larvik på hytta til søstra mi. Tantebarnet mitt som er tre uker yngre enn sønnen min øvde seg veldig på å krabbe, det er jo så gøy å se på henne!




Sønnen vår er glad i vann, så da tok det ikke lang tid før han fant et basseng å krabbe opp i selv om man har klær på seg... så da tok vi like gjerne et skikkelig kveldsbad med såpe og klut ute - med god hjelp av fetteren!





Etter at alle barn var i seng var det tid for litt kveldkos for voksne - brownies og jordbær med musserende vin til! Lekkert dandert av min søster.




En av dagene var vi på tur til Kragerø, der spiste vi lunsj på en restaurant der dette bildet hang, syntes det var fint! Jeg kunne tenkt meg dette i brunt/beige, det kunne blitt fint i vårt fremtidig
hus! :-)

torsdag 30. juli 2009

Smykker

Her er noen smykker jeg har lagd.



nytt objektiv

Vi var med svigers på båttur her en dag, jeg hadde forøvrig akkurat kjøpt meg nytt objektiv til kamera og det måtte jo prøves! Jeg så etter motiv overalt og plutselig kjørte vi forbi andemor med alle sine søte små! knips knips












Som sagt lette jeg etter fotomotiv overalt, så da vi kjørte under brua over til Helgøya oppdaget jeg noen ungdommer som hoppet fra brua, ventet og ventet med å knipse helt til jeg så en hoppet!


Traktor er en spennende


Se på disse to som gleder seg til å være med bestefar i traktor!

Til nå har store fetteren på to og et halvt år hatt bestefar og traktoren for seg selv, men det tar vel ikke så lang tid før han har to utfordrere til det nå tenker jeg...

Regnbue



Her er en kveld så jeg den flotte regnbuen og siden kameraet lå i nærheten ilte jeg ut for å knipse!